Wat is een Medicijnpaspoort?

Het medicijnenpaspoort is geen reisdocument, maar somt wel op welke medicijnen je gebruikt. Of waar je overgevoelig voor bent. Dit is handig als je (in het buitenland) een apotheek, huisartsarts of specialist bezoekt.

In dit document staat belangrijke medische informatie van de houder toont, zoals ziekte, aandoeningen, medicatie, belangrijke heelkundige ingrepen, contactgegevens van artsen, specialisten, familie en vrienden en persoonlijke gegevens als bloedgroep en zorgverzekering. Het geeft een compleet overzicht van alle medicijnen die een patiënt gebruikt, inclusief eventuele overgevoeligheden. Met het medicijnpaspoort kunnen patiënten in noodgevallen – of bij ernstige klachten – snel en adequaat geholpen worden in apotheken of ziekenhuizen in verschillende landen.

Medicijnpaspoort Medical Center Severing

Wij van Medical Center Severing heeft een medicijnpaspoort laten maken speciaal voor al onze patiënten.

Het medicijnpaspoort is bij ons op de Baraltwijk 3 te verkrijgen en bedoeld voor alle patiënten van Medical Center Severing die medicijnen gebruikt, maar zeker voor diegenen die dagelijks meerdere soorten medicijnen gebruiken. De huisartsen van Medical Center Severing vult het medicijnpaspoort voor de patiënten in.

Klik hier voor meer informatie over medicijnpaspoort.

—–

Medical Center Severing

Medical Center Severing is gestart als een huisartsenpraktijk op Curaçao en uitgebreid met meerdere specialisaties onder één dak: voeding en diëtetiek, laboratorium en praktijkondersteuner (POH) voor diabeten. Hierdoor kunnen we al onze patiënten sneller van dienst zijn.

Onze huisartsen en paramedici hebben jarenlang ervaring op Curaçao. Wij bieden deskundige en veelzijdige zorg, met aandacht voor preventie, onderzoek en innovatie. Wij zijn een toegankelijk, patiëntgericht Medisch Centrum waar iedereen zich welkom voelt en waar het gemak van de patiënt centraal staan.

Wij werken met gecertificeerde huisartsen op Curaçao, en met gediplomeerd en gekwalificeerd personeel. Onze huisartsen zijn één van de weinige artsen op Curaçao die meegroeien met technologie. Als je op Curaçao woont en graag een dokter wilt zien, dan kun je gemakkelijk zelf een afspraak maken via onze website, de afspraak wordt direct geboekt in onze agenda.

Je kunt op 3 manieren een consult met de dokter inplannen:

  • Digitaal via Zoom; dit gaat volledig automatisch. U ontvangt na het maken van uw afspraak direct een link via e-mail. U hoeft alleen op de link te klikken om de dokter te spreken via Zoom.
  • Afspraak op de praktijk; zoals gewoonlijk kunt u ons natuurlijk ook bezoeken op Baraltwijk 3, Otrobanda, Curaçao.
  • Telefonisch consult; U kunt ook een telefonische afspraak maken met de dokter. In dit geval wordt u op de door u gekozen tijdstip gebeld door de dokter.

Bent u op zoek naar een betrouwbare huisarts op Curaçao, zónder wachttijd, met verschillende afspraak-opties, en waar u eenvoudig uw afspraak online kunt inplannen? Klik hier om meer te lezen over ons.

Medical Center Severing is opgericht door Dokter A. Severing. Klik hier om meer te lezen over Dokter A. Severing.

Leave feedback about this

  • Rating

X